Loading Events

« All Events

NORDISK BÆREKRAFTSAKADEMI I STOCKHOLM

May 3 @ 17:00 - May 5 @ 13:00

Nordisk bærekraftakademi er et prosjekt med mål om å styrke kompetanse og samarbeid innenfor den nordiske avholdsbevegelsen rundt spørsmålet om alkohol og bærekraft.

Rusfri Oppvekst vil gjerne invitere et par av sine medlemmer til arrangementet som vil finne sted i vakre Stockholm 3. – 5. mai. Temaet for helgen er «alkoholens skader på mennesker og miljø».

I løpet av helgen vil deltakerne utdype sin forståelse av virkningen av alkohol, både på individuelt og globalt nivå. Vi vil spesielt fokusere på hvordan alkohol påvirker de globale bærekraftsmålene negativt, med ekstra vekt på perspektiver knyttet til barns rettigheter, likestilling og miljø.

Vi ser frem til tre dager med interessante foredrag, engasjerende samtaler, innsiktsfulle diskusjoner og muligheten til å utdype kunnskapen om alkohol og bærekraft.

Med cirka 30 deltakere fra Norge, Sverige, Island og Finland vil helgen tilby en spennende mulighet for erfaringsutveksling og nettverksbygging.

Prosjektet er medfinansiert av Nordisk Kulturkontakt, og er organisert av Movendi International i samarbeid med Rusfri Oppvekst og IOGT i Norge, IOGT-NTO og Junis i Sverige, IOGT Island og den finske organisasjonen Helse og Trafikk.

Hvis dette høres interessant ut for deg, vennligst registrer din interesse ved å klikke på følgende lenke: https://forms.office.com/e/ETXHrwaGV0

Påmeldingsfrist: lørdag, 17. februar!
Reise og opphold dekkes av prosjektet, og egenandel dekkes av Rusfri Oppvekst. Det er begrenset med plasser, og utvelgelse av hvem som får reise fra Rusfri Oppvekst vil gjøres av den nordiske styringsgruppen i mars.

Vi ser frem til å dele denne inspirerende opplevelsen med deg!

Details

Start:
May 3 @ 17:00
End:
May 5 @ 13:00
Event Category:
Event Tags:

Venue

Stockholm
Sweden + Google Map